-
Mikser spiralny do ciast ciężkich 40 L , do pizzy , pierogów 400 V, Yato YG-03065, 2 prędkości
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Przesyłka | 0 |
Dostępność | na magazynie 55 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN | 5906083030925 |
Zamówienie telefoniczne: 664045533
Zostaw telefon |
- mikser spiralny do ciast ciężkich, np.: pizza, pierogi, chleb, pączki
- dzieża ze stali nierdzewnej o średnicy 450 mm
- wszystkie części mające bezpośredni kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej
- mikser spiralny Yato o mocy 3100 W
- możliwość ustawienia jednej z dwóch prędkości obrotów 125 / 250 obr/min
- maksymalna ilość wsadu (ciasta) - 16 kg
- wymiary 1030x730x480mm
- waga 133 kg
- zasilanie 400V
Mikser spiralny Yato do ciast ciężkich doskonale sprawdzi się w każdej pizzerii, piekarni czy cukierni. Urządzenie posiada bardzo wydajny silnik o dużej mocy 3100W co w połączeniu z solidną przekładnią zębatkową gwarantuje bardzo długą żywotność całego mechanizmu, oraz bezawaryjną pracę.Napęd mechanizmu przenoszony jest w najprostszy sposób na pasku napędowym, a dzieża obraca się jednocześnie wraz ze spiralą z możliwością ustawienia jednej z dwóch prędkości obrotów 125 / 250 obr/min. Dodatkowo urządzenie wyposażone jest w bieg wsteczny, który ułatwia wyjęcie ciasta z dzieży.
Mikser spiralny 40 L do wyrabiania ciast ciężkich posiada prosty i ergonomiczny panel sterowania składający się z 4 przycisków:
1. Włącznik szybkiej prędkości 250 obr./min
2. Włącznik wolnej prędkości 125 obr./min
3. Włącznik biegu wstecznego
4. Wyłącznik bezpieczeństwa, odpowiedzialny za automatyczne przerwanie pracy urządzenia
Poza tym mikser spiralny Yato posiada zabezpieczenie automatycznie wyłączające urządzenie przy próbie otworzenia osłony ochronnej. Dodatkowo dla podniesienia komfortu pracy, mikser spiralny 40 L posiada specjalne otwory wsypowe, które umożliwiają dodawanie składników także podczas wyrabiania ciasta.
W zestawie są następujące akcesoria:
- spirala do wyrabiania ciasta
- nóż odcinający
- Producenci