• Kategorie
  • Parametry
  • Zastawa bufetowa

Bufety powinny przyciągać gości nie tylko smacznymi daniami, ale elegancją ekspozycji. Serwowanie przekąsek może być sztuką najwyższej jakości, a w osiągnięciu takiego celu pomogą oferowane przez nas profesjonalne dodatki zaprojektowane z myślą o wyposażeniu bufetu.

 

EKSPOZYTORY

Aby w ciekawy sposób zaprezentować serwowane dania, niezbędne są różnego rodzaju ekspozytory i dyspensery. Znajdą tu Państwo nie tylko ekspozytory na pojemniki GN, ale różnego rodzaju stojaki, w tym obrotowe, kolumny i półki wystawiennicze, eleganckie kosze na pieczywo oraz witryny.

 

TERMOSY, WARNIKI, PODGRZEWACZE

Z myślą o serwowaniu potraw i napojów na ciepło, bary powinny być zaopatrzone w elektryczne warniki,termosy stołowe do kawy i herbaty, a także podgrzewacze i kociołki do past, sosów, mięs, zup, lub potraw typu "Eintopf". W naszej ofercie znajdują się nie tylko urządzenia, ale także niezbędne akcesoria i części. 

 

PÓŁMISKI, TACE, SZCZYPCE

Niezbędnym elementem bufetu są także półmiski i tace. Szeroka oferta tych naczyń zawiera różne kształty, odpowiednie dla każdego typu potrawy. Ważne jest by tego rodzaju elementy były antypoślizgowe. Zaś profesjonalne szczypce będą stanowiły niezbędne dopełnienie wyposażenia bufetu.