Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Kategorie
- Urządzenia do hod-dog
- Lampy do podgrzewania potraw
- Bemary nastawne
- Grille kontakowe
- Opiekacze
- Salamandry
- Płyty grillowe
- Smażalniki do pączków, ryb, krokietów
- Frytownice
- Kuchenki mikrofalowe i indukcyjne
- Naleśnikarki
- Gofrownice gastronomiczne
- Taborety gazowe i elektryczne
- Witryny grzewcze
- Urządzenia do gyrosa kebaba
- Patelnie elektryczne uchylne
- Tostery
- Rożna
- Pozostałe
- Kotły warzelne
- Promocje do -49%
- Nowości
- Nasze bestsellery
- Polecamy
- Korzystne raty lub leasing
-
- Kategorie
- Szukaj
-
Zasilanie
Kwintesencją działalności lokali gastronomicznych serwujących dania w bufecie jest dbałość o odpowiednią temperaturę potraw, a co za tym idzie, ważnym elementem będą nie tylko specjalistyczne pojemniki, ale samo paliwo w płynie lub paście, które powinno być efektywne, oraz profesjonalne grzałki elektryczne. Ważną cechą paliwa do podgrzewaczy powinna być jego bezzapachowość, by nie zepsuć uczty dla żadnego zmysłu.
163.16
|
I bądź na bieżąco ze wszystkimi nowościami! |
|