-
Mikser spiralny 20 L do ciast ciężkich 220 V, pizza pierogi YG-03060 Yato
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Przesyłka | 0 |
Dostępność | dostępny 40 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN | 5906083030949 |
Zamówienie telefoniczne: 664045533
Zostaw telefon |
- mikser spiralny do ciast ciężkich, np.: pizza, pierogi, chleb, pączki
- dzieża ze stali nierdzewnej o średnicy 360 mm
- wszystkie części mające bezpośredni kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej
- mikser spiralny Yato o mocy 1500 W
- 207 obrotów na minutę
- maksymalna ilość wsadu (ciasta) - 6 kg
- wymiary 860x700x390mm
- waga 89 kg
- zasilanie 220-240V
Mikser spiralny Yato do ciast ciężkich doskonale sprawdzi się w każdej pizzerii, piekarni czy cukierni. Urządzenie posiada bardzo wydajny silnik o dużej mocy 1500W co w połączeniu z solidną przekładnią zębatkową gwarantuje bardzo długą żywotność całego mechanizmu, oraz bezawaryjną pracę.Napęd mechanizmu przenoszony jest w najprostszy sposób na pasku napędowym, a dzieża obraca się jednocześnie wraz ze spiralą przy jednostajnych obrotach 207obr./min
Mikser spiralny 20 L do wyrabiania ciast ciężkich posiada prosty i ergonomiczny panel sterowania składający się z 3 przycisków:
1. Kontrolka informująca o podłączeniu urządzenia do sieci
2. Włącznik "start" powodujący uruchomienie miksera
3. Wyłącznik bezpieczeństwa, odpowiedzialny za automatyczne przerwanie pracy urządzenia
Poza tym mikser spiralny Yato posiada zabezpieczenie automatycznie wyłączające urządzenie przy próbie otworzenia osłony ochronnej. Dodatkowo dla podniesienia komfortu pracy, mikser spiralny 20 L posiada specjalne otwory wsypowe, które umożliwiają dodawanie składników także podczas wyrabiania ciasta.
W zestawie są następujące akcesoria:
- spirala do wyrabiania ciasta
- nóż odcinający
- Producenci